Zübeyde Hanım Anaokulu
Karacaoğlan Mah. Zübeyde Hanım Cad.No11 Kozan/ ADANA

VİZYON

*Milli ve manevi değerlere bağlı, *Kendi kendini yönetebilen, *Yaratıcı *Duygu ve düşüncelerini özgürce ifade edebilen *Çevresiyle iyi iletişim kurabilen,sosyal, *Sorumluluk sahibi, *Pozitif enerjiyle ve ekip ruhuyla çalışan *Kendi ve çevresindekilerin hakkını koruyabilen, *Farklı görüş ve düşüncelere saygılı, *Doğayı ve çevreyi seven,koruyan *Türkçe’yi doğru ve güzel konuşan Çocuklar yetiştirmek

MİSYON

Türk Ulusunun ve insanlığın ihtiyaç duyduğu iyi insan, iyi vatandaş özelliklerine sahip; milli ve manevi değerlerini benimseyen; kendisine, ailesine, milletine yararlı, bilgili, becerikli, kendine güvenen, düşünen, üreten kişilerin yetişmesi için eğitim kurumları arasında koordinasyonu sağlamak; İyi bir gelecek için standartları yükselterek kaliteli bir eğitimin lokomotifi olmak; Öğretmenleri ve personeli motive ederek, onlara rehberlik yaparak, mutlu olmalarını ve nitelikli iş yapmalarını sağlamaktır. Kozan’ a ve Türkiye’ ye model oluşturacak projeler üreten kurum olmak.

Öğretim Şekli :İKİLİ EĞİTİM VE DÖNEM DEĞİŞİKLİĞİ YAPILMAKTADIR

İKİLİ EĞİTİM VE DÖNEM DEĞİŞİKLİĞİ YAPILMAKTADIR